de geboorte of komst van uw prachtige kindje

De geboorte of komst van uw kindje is indrukwekkend. Misschien heeft u de eerste dag al ademloos naar dat prachtige kleine mensje zitten kijken. Dat u hier even stil bij wilt blijven staan is bijna vanzelfsprekend.

U kunt dit doen door middel van een kerkelijk doopsel. Toch kan het zijn dat u zich in de kerk niet (helemaal) thuis voelt. Tsja, wat dan?…
Een babyborrel? Dat is vaak niet meer dan een glimp opvangen van de baby, een kort woord met de ouders, gevolgd door een hapje en een drankje.
Geen diepgang om over naar huis te schrijven…
Wekenlange kraamvisite? Wél heel erg vermoeiend…

Waarom geen geboortefeest of babywelkom? Daarbij kunt u helemaal zelf bepalen wat u, eventueel samen met alle mensen die bijzonder voor u zijn, doet met uw gevoelens bij deze machtige gebeurtenis.
Samen met Stillstaan kunt u uw persoonlijke wensen uit laten groeien tot een voor u betekenisvol en onvergetelijk geboortefeest of babywelkom.

“We hebben Jips baby-welkom als zeer bijzonder ervaren en jij bent daarin een grote schakel geweest. Jouw warme, vriendelijke en oprechte houding hadden een positieve uitwerking op de ceremonie. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Mochten we in de toekomst nog eens een belangrijke gebeurtenis willen inkleden dan zullen we zeker bij jou te raden gaan.”
― Ivonne en Marcel