uw huwelijk met die geweldige man of vrouw

U bent de man of vrouw van uw dromen tegengekomen. De prins(es) op het witte paard!…
Nou goed dan, het zou natuurlijk leuk zijn als er een paar kleíne dingetjes veranderd zouden kunnen worden… maar toch: de basis is sterk!
Jullie liefde en respect voor elkaar zijn groot genoeg om het aan te durven met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Daarbij zouden jullie graag stil willen blijven staan bij de betekenis die deze stap voor jullie heeft. Maar hoe?…

Het huwelijk op het stadhuis biedt jullie niet genoeg ruimte. Een kerkelijk huwelijk misschien? Daarvoor voelen jullie (of één van jullie) je er te weinig thuis.
Jullie zien het als een gemiste kans om het alleen maar bij een burgerlijk huwelijk en een mooi feest te laten. Maar wat kunnen jullie doen?

Met Stillstaan kunnen jullie je huwelijksdag helemaal naar eigen wens en betekenisvol invullen. Op die manier wordt deze ook wérkelijk onvergetelijk voor jullie.

Tijdens de ceremonie tilt Petra het geheel naar een hoger niveau. Het gekozen sprookje is metafoor en beschrijft een werkelijkheid die hier zichtbaar wordt. Het leven van dit jonge stel draait om de verbinding met de ander, met elkaar, met de vrienden en familie. Dit wordt ook zichtbaar in de geweldige, zelfgeschreven, huwelijksbeloften. Het draait om de kunst van het ‘geven’ maar zeker ook de gave van het ‘kunnen ontvangen’. Het gaat duidelijk niet alleen om de buitenkant, om de vorm. Het draait allemaal om de kern, om liefde, verbinding en levenskunst.
Tessa Meester – Collega

Dit is precies wat we wilden, nee… meer!
Edo en Paulien 

Het was mede door jou een onvergetelijk huwelijksweekend.
Maud en Ruud

We willen je graag nog een keer heel erg bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan voor de ceremonie van onze trouwdag. Het was nog mooier dan we hadden verwacht…. we hebben aan één stuk door genoten tijdens de ceremonie. We hebben ook ontzettend veel leuke reacties gekregen op de ceremonie en op hoe geweldig jij het vorm hebt gegeven. Dankzij jouw invulling aan de ceremonie heeft onze bruiloft precies de diepgang en betekenis gekregen die we er zo graag in wilden hebben. Het is het hart van de trouwdag geworden, waarnaar alle andere elementen direct en indirect naar terugwezen.
Dennis en Charlotte