uw verhuizing (of die van uw familie of goede vrienden)

Naar een ander (deel van Neder)land:

U verhuist binnenkort naar een ander (deel van Neder)land en moet daarom afscheid nemen van uw vertrouwde woning en al die bijzondere mensen om u heen. Daar zou u graag op een betekenisvolle manier afscheid van willen nemen.
U kunt daarom (alleen) een feest organiseren, maar dat vindt u toch te oppervlakkig.
Natuurlijk kunt u ook van iedereen persoonlijk afscheid nemen. Maar dat kan erg veel tijd gaan kosten tijdens die toch al hectische verhuizing…
Waarom schakelt u Stillstaan niet in om samen met u een betekenisvol afscheid te organiseren? Dat kan op een manier die helemaal bij ú past: serieus en bedachtzaam, wat lichtvoetiger of vol humor. Zonder daarbij de diepere betekenis die dit afscheid voor u heeft, uit het oog te verliezen.

Naar een verzorgings- of verpleeghuis:

U (of (één van) uw ouder(s)) verhuist vanuit uw eigen woning naar een verzorgings- of verpleeghuis. Dat is een ingrijpende gebeurtenis die heel wat emoties op kan roepen. Stillstaan kan u begeleiden in het organiseren van een goede manier om afscheid te nemen van uw oude huis.
Daarbij kunt u bijvoorbeeld tastbare herinneringen meenemen.
Ook zou u samen met uw kinderen afscheid kunnen nemen van hun ouderlijk huis. Op die manier kunnen alle betrokkenen een periode uit hun leven op een waardevolle manier afsluiten.